خانه-به-دوش

از همه چیز از همه جا، گاهی فقط خودم

خانه-به-دوش

از همه چیز از همه جا، گاهی فقط خودم

خطرِ انباشتگی در خانه را جدی بگیرید!

مراقب وسایل ریزودرشت نوجوان‎تان باشید، ممکن است او همه وسایلش را در اتاق خودش نگه دارد ولی اگر انباشتگی اتاق‎ش را تسخیر کرده باشد، باز شما در تیررس ترکش‎های آن خواهید بود.


خطر انباشتگی

به گزارش اختصاصی مجله دلتا ، هنر چیدمان منزل از اصلی‎ترین هنرهای درون خانه است. امروزه با پیشرفت علم و گسترش فنون، علم فنگ شویی -که یکی از ارکان گردش انرژی بر اساس چیدمان درست اشیااست- به کمک آمده تا هرچه بیشتر فضایی متناسب برای خانه‎ها به وجود بیاورد. حال نکته این‎جااست که فنگ شویی از جنبه‎های مختلفی برخوردار است. آنچه شما به طور مشترک در تمامی کتاب‎های فنگ شویی و سایت‎های تعلیم این علم می‎بینید، دور شدن از خطر انباشتگی است.

انباشتگی یعنی چه؟

خطر انباشتگی در همه جای خانه، شما را تهدید می‎کند و ممکن است به‎راحتی شما را به دام بیندازد. باید توجه کنید به‎هم‎ریختگی یا به اصطلاح، ریخت‎وپاش دقیقاً معنی این واژه نیست، بلکه منظور درست لغت انباشتگی در فنگ شویی یعنی «قرار دادن لوازم و اشیای اضافی در خانه بدون این‎که به آن‎ها نیاز باشد.» در این صورت دیگر آب از سرِ خطر انباشتگی گذشته و به خودِ انباشتگی تبدیل شده است. حال فرقی هم نمی‎کند آشپزخانه باشد یا اتاق خواب‎تان و یا اتاق نوجوان‎تان که از بس گفته‎اید: وسایلش را جمع کند و نکرده، زبان‎تان مو درآورده است.

خطر انباشتگی

نتیجه چه می‎شود؟

تا به حال آدم‎هایی دیده‎اید که چیزی را جایی می‎گذارند و بعد نمی‎توانند آن را بیابند؟ اشتباه نکنید، آن‎ها وسیله را گم نکرده‎اند، فقط یادشان نمی‎آید کجا گذاشته‎اند و این درست برمی‎گردد به همان خطر انباشتگی که گفتیم، به این صورت که از آن‎جا که علم فنگ شویی مستقیم با انرژی‎ها سروکار دارد، این انرژی وارد ذهن شما شده و انباشتگی را با خود به آن‎جا می‎برد، همان‎طور که خانه شما در گوشه‎وکنارش انباشتگی ایجاد شده است. به‎طور مثال، شما چند قلم جنس از هایپرمارکت سر کوچه‎‎تان می‎خواهید، اما همین که به پیشخوان رسیدید، مدام از خودتان می‎پرسید: «یه چیز دیگه هم می‎خواستم، یادم نیست چی بود!»

خطر انباشتگی

پیشنهاداتی برای جلوگیری از خطر انباشتگی

  • از دور ریختن وسایل اضافی نترسید، در چین می‎گویند وسایلی را که بهرِ روزی نگه داشته‎اید، داخل کشویی گذاشته و بعد از سه ماه بدون این‎که جایی آن‎ها را یاد داشت کرده باشید، سعی کنید به یاد بیاورید داخل کشو چیست، اگر همه را گفتید، آن‎ها را نگه دارید. اما اگر هر چندتایش یادتان نیامد، همان‎ها با خطر انباشتگی شما را نشانه گرفته‎اند. پس همه را داخل سطل زباله بیندازید.
  • از نگه داشتن تزیینات اضافی روی میزهای اتاق نشیمن‎تان مانند انواع ظروف و عتیقه و مجسمه‎های ریزودرشت … بپرهیزید. آن‎ طفلکی‎ها فقط زیبا نیستند بلکه تهدیدی جدی برای خطر انباشتگی هستند.

  • مراقب وسایل نوجوان‎تان باشید، ممکن است او همه وسایلش را در اتاقش نگه دارد و نشیمن و فضاهای بیرون اتاقش را تهدید نکند، اما اگر خطر انباشتگی فقط اتاق خودش را هم تسخیر کرده باشد، باز شما در تیررس ترکش‎های آن خواهید بود.
  • آشپزخانه را دریابید و انواع وسایل برقی‎تان را روی کابینت یا گوشه‎وکنار آن نچینید. این وسایل فقط کاربردی هستند و برای خودنمایی خریداری نشده‎اند. برای جلوگیری از انباشتگی بهتر است آن‎ها را داخل کابینت بگذارید تا پشت سر هم روی آن قطار نشوند.

بیشتر بخوانید :

اتاق نشیمن را با اصول فنگ شویی مزین کنید

دَرِ کاروانسرای تی تی همیشه باز است

خیار فقط یک میوه نیست!

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.